28 Ağustos 2011 Pazar
Mantar Soslu Tortellini
Malzemeler:
1 Paket Tortellini
12 Adet Mantar
1 Paket Hazır Süt Kreması
1 Avuç Dereotu
4 Adet Taze Soğan
Yeteri kadar Muskat
2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber
Yapılışı:
Tortelliniyi bol tuzlu kaynar suda, paketin üzerinde yazan süre kadar haşlayın.
Bir tavada, doğranmış yeşil soğanları 2 yemek kaşığı yağla yumuşayana kadar kızartın.
Dilim dilim doğranmış mantarları ekleyip, 5 dakika kadar çevire çevire pişirin.
Kremayı, muskatı, dereotunu, tuzu ve biberi ekleyin.
Sosu mantarlar yumuşayana kadar pişirin (yaklaşık 8-10 dakika).
Haşlanmış torteliniyi süzdürüp sos tenceresine dökün ve alt üst edip, makarna sosu çekene kadar ateşin üzerinde tutun (yaklaşık 5-6 dakika).
Tortellini servise hazırdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder