28 Ağustos 2011 Pazar
Adaçayı ve Tereyağı Soslu Ravioli
Malzemeler:
80 Gram Romano Peyniri
500 Gram Taze Ravioli
80 Gram Tereyağı
1 Diş Sarımsak
1 Çorba kaşığı Adaçayı
Yapılışı:
Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin.
Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzün. (Genelde 5 dakika yeterli geliyor. Taze olduğu için hemen haşlanıyor.)
Bir tencerede yağı eritip sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın. (Bu da yaklaşık 2 dakika sürüyor.)
Raviolileri ekleyip karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder